bg4 thumb

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Instagram

Styling

s t u d i o  S•A•B is gespecialiseerd in interieuradvies en het begeleiden van particuliere en zakelijke interieurprojecten. Wij helpen u graag met advies, ontwerp en projectbegeleiding bij de inrichting of verbouwing van uw woon- of werkruimte. Vanaf het indelen en aanpassen van de ruimte tot en met de styling: uw wensen worden vertaald naar een functioneel en sfeervol interieur.

Interieuradvies Particulier

Gaat uw woning op de schop en moet er een volledig nieuw interieur komen? Heeft u een meubelstuk op maat nodig? Of het nu gaat om een interieuradvies, een kleurenplan voor de woonkamer, of om een totaalontwerp van de volledige woning, alles krijgt van Sabiha dezelfde betrokkenheid en aandacht. Wat telt is dat ú tot het gewenste resultaat komt: een woning waarin u zich goed voelt en die u verwelkomt, elke keer dat u binnentreedt.

Interieuradvies Zakelijk

Wilt u een nieuw ontwerp voor uw winkel, kantoor of restaurant? Heeft u kleuren-advies nodig? Behoefte aan tips voor een ruimtelijke indeling? Van grote ontwerp-opdrachten tot kleine aanpassingen, elke klus en iedere klant kan rekenen op de inzet en aandacht die nodig is om te komen tot een optimaal resultaat.